Gyereknapra ötletek

Gyereknapra ötletek kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Aladdin – gyerek show műsor

Ez a műsor az ajándékokról szól. Ajándékot kapnak a gyerekek Aladdintól: hajgumit, karkötőt, nyakláncot, gyűrűt és sok mást? Az ajándékot nem kell visszaadni a gyerekeknek, hiszen a Dzsinntől kapják, miután Aladdin megdörzsöli az egyedi csodalámpát. Természetesen a műsor legelején kiválasztunk egy főszereplő Dzsinnt.

Műsor végére jól megdolgoztatjuk és közben kiderül, hogy a Dzsinn nagyon szereti a hastáncot. Így hát neki is taljesítjük a kívánságát és így lesz a színpadon a lányok részvételével egy cuki kis hastánc műsor. Az előadás fináléjában lehet, hogy párt is választ a hastáncoslányok közül a mi kis főszereplőnk. Ekkor kezdetét veszi egy “leánykérés” és természetesen a lányért “púpos tevékkel” fizetünk a szülőknek, persze ha oda adják a lányukat! 

Műsoridő: kb. 45 perc, ára 160 000 Ft vagy 400 Euró. Áfa mentes számlát írunk. Az ár magában foglal minden ajándék árát – az ajándékok összértéke kb. 50 000 Ft.

https://www.youtube.com/watch?v=WDC1lBAnUXo

https://www.youtube.com/watch?v=_R-_3VPSJP8

 

Pantomim műsor gyerekeknek

Íme egy igazi interaktív műsor ami megmozgatja a gyerekek fantáziáját, és ahol közösen egyszerre mindenki résztvehet a műsorban.  A gyerekek megtanulnak alap pantomim mozdulatokat, az ember érzelmeit eljátsszuk ( bánat, mérges, lelkes, vidám, unott ).

 Kitalálós játékot is játszunk a műsorban, amikor is a pantomimművész eljátszik valamit a színpadon, a közönségnek pedig ügyesen ki kell találnia, mit is mutogatott a fellépő (gyümölcsök, hangszerek).  Műsor végén élőszobor verseny lesz a gyerekeknek, mozdulatlanul kell állni 3 percig egy pózban, a szülők is meglepődnekmajd, hogyan is lehet elhallgattatni ennyi gyereket egyszerre

Műsoridő 45 perc, ára 120 000 vagy  300 €. 

https://www.youtube.com/watch?v=__iltVWhZNg

https://www.youtube.com/watch?v=N3QuPCmWitk

További honlapok:

https://buveszmusor-gyerekmusor.com

https://pantomimshow.com

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac gmail pont com

Gyereknapra ötletek

https://gyermekmusor-rendeles.com/interaktiv-gyerekmusor/

Gyereknapra ötletek gyerekműsor bohóc rendelés.  Kicsiknek és nagyoknak itt változatos gyermekműsorokat tud megnézni és megrendelni. Gyerekműsor ajándékesővel és tánccal.